четверг, 9 февраля 2012 г.

Майстерня історичної пам’яті для євроклубів міста Тернополя


16 лютого 2012 року о 13.00 в приміщенні ТСШ №29 відбудеться засідання Євроклубів міста у форматі творчої майстерні.

Метою майстерні є навчання опікунів та учасників євроклубів (а в разі їх відсутності у навчальному закладі, потенційних координаторів та учнів, які хотіли б долучитися до цього руху) роботі зі збереження історичної пам’яті та налагодження діалогу між поколіннями в Україні, що особливо актуально в контексті Європейського року 2012 – року активного старіння та солідарності між поколіннями.

З метою залучення до мережі Євроклубів Тернопільщини в рамках проекту “Залучення молодіжних європейських клубів до збереження історичної пам'яті в Україні” для участі в заході запрошуються представники навчальних закладів міста – учні 8-11 класів чи студенти та керівники (координатори діючих євроклубів чи осередків громадської активності у школах та вузах) у кількості 1 керівник+1учень/студент.

Учасники дискусії матимуть можливість розглянути питання налагодження активного діалогу між поколіннями та обговорити існуючі вікові стереотипи та шляхи їх подолання, познайомитися з методом усної історії та методикою проведення інтерв’ю, отримати поради щодо проведення аналогічних майстерень у своїх школах.

Запрошуємо представників місцевої влади для обміну досвідом та сприяння розвитку соціальної активності школярів, а також представників засобів масової інформації для висвітлення цієї події, важливої для становлення місцевої громадянської освіти, подальшого розвитку мережі євроклубів на Тернопільщині та реалізації цілей Європейського року 2012.

Творча майстерня відбудеться в ТСШ № 29 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов за адресою: вул. Вишнівецього 10, м.Тернопіль, початок о 13.00 в приміщенні кабінету іноземних мов № 5 (1 поверх).

Усім бажаючим прохання зареєструватися до 11 лютого за телефоном +38 (097) 6292150, або написати на е-пошту: myroslava_kharchuk@yahoo.com (Мирослава).

11 лютого зареєстровані учасники отримають точнішу програму тренінгу та рекомендації.

Контактна особа:

Харчук Мирослава, тел.: +38 (097) 6292150, е-пошта: myroslava_kharchuk@yahoo.com


Що стосується євроклубів області, то матеріали для проведення майстерні, поради та звіти публікуватимуться на блозі, тож заохочуємо вас також приєднатися до цієї ініціативи та провести схожі майстерні у своїх школах

Комментариев нет:

Отправить комментарий